“Nickie fra Nakskov slap af med sine flydere”

Fik på 2 dage en sky for øjet (min helt egen icloud) hvor jeg fik svært ved at fokusere,
og hele tiden skulle anstrenge mig for at se skarpt med højre øje.
Jeg har fået 4 laserbehandlinger, hvor jeg efter første behandling ikke kunne mærke nogen forandring, efter 2 behandling markant forbedring og ditto efter nr. 3.
Der var dog en lille streng tilbage som generede mig, og den blev fjernet efter behandling 4.
Efter behandling 3 kunne jeg passe mit arbejde helt som jeg plejer.
Jeg ved jeg er heldig, at have en god sundhedsforsikring, og blev tilbudt denne behandling, som desværre ikke er muligt i det offentlige regi.
Tak til Ole og hans personale for en gennemført behandling – verdensklasse.

linette Frydenlund

Efter 49 år med dårligt syn på +7 og 6,5 valgte jeg at blive opereret med nye linser.

Jeg kunne få dette gjort i det offentlige system men da jeg selv er sygeplejerske valgte jeg selv at betale da jeg vidste jeg hos Ole Dithmer fik en høj faglighed og jeg følte mig tryg.
Ens øjne er man jo sart med. Det er den bedste investering jeg har gjort i mit liv. Hele forløbet har været præcis så professionelt som jeg håbede det ville være.

En fantastisk vejledning i præcis Den type operation der er optimal for den enkelte Samtidigt yder alle i klinikken en fantastisk omsorg for patienterne

Ellen Koch Jensen, København:

“Jeg er nu færdig på klinikken i denne omgang og sender hermed en stor tak til alle.

I har alle været med til at jeg følte mig tilpas, jeg har brug for smil og ro for at føle mig
tryg og tryg det har jeg været hele tiden.

Ole har formået at forklare mig hvad der skulle ske, og jeg har fået alting på skrift så jeg kunne læse det stille og roligt når jeg kom hjem.

Selve de 2 operationer gik stille og roligt uden jeg mærkede noget.

Jeg kunne køre bil dagen efter da jeg skulle have tjekket resultatet. Briller er unødvendige
dem har jeg ellers brugt i 50 år. Det er blevet nemmere med Computeren det er simpelt hen
dejligt at kunne se klart, hvad angår mine bøger så går det fint, nu kan jeg læse hurtigt igen.

Jeg er begyndt at brodere igen, det var ellers lagt på hylden, men også det er blevet muligt.
Ja alt er blevet nemmere, når jeg kører bil kan jeg nu læse vejnavnene igen.”
Bruger nu slet ikke briller til noget efter operationer for grå stær med CRYSTALENS på højre øje og RESTOR linse på venstre øje.

Henrik Mortensen, Hellerup:

“Jeg har kun godt at sige om min laseroperation. Efter at have brugt briller i 40 år besluttede jeg efter mange års betænkningstid, at få undersøgt mine muligheder.

Ole Ditmer undersøgte mit syn og orientere mig om mine muligheder på en grundig og kompetent måde. Alle undersøgelser blev foretaget i en venlig og afslappende atmosfære, hvor jeg følte mig som den eneste patient, selvom dette langt fra var tilfældet.

Operationen forløb til min fulde tilfredshed, ganske kort tid efter var mit syn helt perfekt.

Jeg vil til enhver tid anbefale en synskorrigerende laseroperation til alle, det er som at blive født på ny. Jeg er blot ked af at jeg ventede i så mange år.”
Wavefront-guided ASA (LASEK) på begge øjne for nærsynethed
Mia Bacher Olsen, Lyngby:
“Jeg blev nærsynet omkring de 20 år og har altid syntes at briller var besværlige. Jeg brugte kontaktlinser i mange år, men valgte så da jeg blev 37 at blive opereret. Ikke fordi jeg var vildt nærsynet, -1.25 på venstre øje og -2.5 på højre, men jeg var bare rigtig træt af kontaktlinserne, som ofte generede mig når jeg var træt om aftenen.

Jeg spurgte lidt omkring i omgangskredsen og fik Ole Dithmer anbefalet.

Jeg ringede og fik en tid i løbet af en uges til til forundersøgelse. Jeg mødte op og fik en fantastisk service orienteret behandling, hvor selve operationen blev forklaret for mig, både før, under og efter. Hvordan forløbet ville være og hvorfor jeg skulle opreres først på det ene og så det andet øje. Det er trods alt en stor beslutning at blive opereret i øjnene. Det krævede også lidt mod fra min side af. Og Ole og hans klinik damer var rigtig søde ved mig og var rigtig gode at snakke med.

Alt var som det skulle være i forhold til at blive opereret og der blev fastsat tid til det første øje. Jeg mødte op og Ole var super sød og meget beroligende. Det gjorde ikke ondt, men det var lidt ubehageligt, fordi man ikke kan lukke øjet under behandlingen.

Jeg fik Ole’s mobil nummer og skulle bare ringe hvis der var det mindste. Jeg skulle til tjek efter 3 dage og så skulle jeg have fjernet linsen (øje plaster) efter 5-7 dage. Allerede efter 2 dage, var mit øje meget irriteret og jeg ringede til Ole, som bad mig komme med det samme. Øjet blev tjekket og alt var heldigvis som det skulle være. Jeg fik fjernet linsen , som nok var det mest ubehagelige i processen at have på, efter 5 dage. Det andet øje blev opereret 3 uger efter, og det gik superfint.

Det tog op til en uge, før mit syn var normalt, fordi hornhinden først skulle hele. Til gengæld da jeg først kunne se, var det fedt at kunne se klokken på vækkeuret om morgenen uden at skulle række ud efter det. At kunne ligge i sin seng og se op på himlen uden at skulle finde brillerne først, det var helt fantastisk.

Mit syn blev fuldstændig perfekt, jeg har idag super syn og jeg har fuldstændig glemt alt om at jeg nogensinde har brugt briller og kontaklinser.”
ASA (LASEK) på begge øjne for nærsynethed.