OLE DITHMER:

Uddannet på Københavns Universitet, cand med 1981. Speciallæge i medicinske og kirurgiske øjensygdomme 1991. Privatpraktiserende øjenlæge med speciale i grå stær kirurgi og linseoperationer siden 1991. Siden 1998 udvidet med overenskomst med den offentlige sygesikring og klinik i Rungsted.

Deltager aktivt i uddannelse af danske øjenkirurger i grå stær operationer og i anvendelse af livsstilslinser. Har også holdt foredrag herom til internationaler kongresser for øjenkirurger.
Medlem af bl.a. ESCRS, ASCRS, AAO og ISRS.

JOAN ELKJÆR, KLINIK MANAGER, OFTALMOLOGASSISTENT:

Joan kan både svare telefoner, fotografere din øjenbaggrund, f.eks. i forbindelse med diabetesscreeninger, måle dit øjentryk, lave synsfeltsundersøgelser og meget mere. Det er som regel også Joan der fjerne trådene på dig efter din øjenlågsoperation, ligesom Joan hjælper til på operationsstuen. Derudover er Joan bl.a. den ansvarlige for både sekretariat og HR og forestår sammen med Ole Dithmer den interne videreuddannelse.

LIA DITHMER,  KLINIK CONTROLLER:

Lia tager imod dig på operationsdagene, hjælper dig til rette og sørger for at dine øjne bliver dryppet med de rigtige dråber, inden du skal ind til operation.

JEANETTE DYREBORG:

Uddannet sygeplejerske og nu også udlært oftalmologassistent. Jeanette tager blandt andet imod dig i receptionen og besvarer telefoniske henvendelser. Derudover udfører Jeanette alle relevante undersøgelser på klinikken, herunder for eksempel scanninger og diabetesscreeninger.

ANNETTE ROMER, SKELETERAPEUT:

Annette tager sig af både børn og voksne med behov for samsynsvurdering og -træning.