Privatpatienter:

Vigtig information:

Grundet en overenskomstmæssig begrænsning i praktiserende speciallægers omsætning hos den offentlige sygesikring kan vi desværre ikke imødekomme alle sygesikringspatienters ønske om en konsultation på Rungsted Øjenklinik. Vi må så desværre henvise til andre praktiserende øjenlæger, der har overenskomst med den offentlige sygesikring.
Vi tilbyder selvfølgelig, når der udtrykkes ønske herom, at man kan komme til undersøgelser og operationer på Rungsted Øjenklinik som privatpatient mod egen betaling eller via sundhedsforsikringer.
Sygesikringen Danmark yder tilskud til operationer for sikrede i gruppe 1 og gruppe 2 samt for sikrede med udvidet operationsdækning. Sikrede i gruppe 2 modtager endvidere tilskud for konsultationer og undersøgelser fra Sygesikringen Danmark. Patienter i den offentlige sygesikringsgruppe 2 har som privatpatienter videre ret til refusion fra den offentlige sygesikring på en del af de ydelser, der normalt er omfattede af regionernes overenskomst med de praktiserende speciallæger.

Se priser her:

Kontakt info:

Patienter der ønsker privat konsultation med egenbetaling:
Tlf. +45 4232 8165.
Telefontid alle dage i klinikkens åbningstid.
OBS: Der kan kun bestilles tid til privatkonsultationer på dette telefonnummer.

Klinikken kan desuden altid kontaktes på info@eyeclinic.dk  Mails vil blive besvaret snarest muligt, men grundet travlhed ikke altid samme dag.