Synsprøve, hvorfor os?

De kvalitetsbevidste og servicesøgende går til Rungsted Optik, beliggende i forbindelse med Rungsted Øjenklinik.
Vore højtuddannede og erfarne optikere arbejder direkte sammen med øjenlægen. P.g.a. dette tætte optiker-øjenlæge samarbejde kan vi tilbyde en grad af kvalitet og service, der sikrer den optimale synskorrektion
Optikerne har i samarbejde med øjenlægen adgang til al undersøgelsesudstyr på klinikken inklusive trykmåling og øjenbaggrundsfotografering,og ved mistanke om øjensygdom er der ikke langt til øjenlægen.
Vi er dedikerede til at tilbyde top of the line synsprodukter til byens bedste priser. Takket være vores dygtige optikere , der har fokus på at levere individuel service til hver af vores kunder, går alle Rungsted Optiks bestillinger gennem strikse kvalitetskontroller kombineret med præcisionstilpasning af glas og stel i vores in-store værksted.
Med vores ekspertise, store udvalg af kvalitetsstel og indbydende professionelle miljø, er du sikker på at finde det perfekte synshjælpemiddel, der imødekommer dine behov og passer til din person. Hos Rungsted Optik er det vores mål, at tilbyde den bedste kvalitet synshjælpemidler til en rimelig pris , komplimenteret af en uovertruffen service.
                                                             Link til optikafdelingen

”Har du lige fået foretaget linseoperation/
grå stær operation?”

Vi anbefaler normalt, at man efter en linse- og grå stær operation venter til brydningen i øjet er helt stabil, med at få lavet en eventuel endelig brille. For at du ikke skal gå omkring med en brille, der ikke passer, tilbyder vi, at du kommer og får taget mål til en ny brille for eksempel allerede 4 dage efter operationen. Har brydningen i øjet så ændret sig, når det er helt stabilt efter 4-6 uger, udskifter vi glasset i din brille helt uden omkostninger for dig.